Hey, ondernemer professional geïnteresseerde 

Mijn naam is
Sophie

ik ontwerp
huisstijlen
en logo's

en ik maak
website's

Ik wil een One-pager Webshop Blog-pagina Dienstverlening site Portfolio Informatieve site Forum Landings-pagina

Ben je opzoek naar een one-pager met eenvoudige omschrijving van je bedrijf of wil je juist een website inclusief blog’s en een webshop. Brandstone heeft ervaring van groot tot klein. Bekijk hiernaast mijn meest recente opgeleverde website’s

Feature 1
Sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Feature 2
Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Aliquam erat volutpat. Donec posuere vulputate arcu. Cras varius.
Feature 3
Aliquam erat volutpat. Donec posuere vulputate arcu. Cras varius.

skills

Ik ben ontwerper, ik ontwerp alles wat je met een computer kunt maken. Hierbij gebruik ik de programma’s indesign, illustrator, photoshop. Voor web werk ik met wordpress en de websites maak ik met Elementor. Een pagebuilder. 

Het meeste van mijn projecten zijn ontwerp van Logo’s, Huisstijlen, Flyers en Websites. Logisch dat ik hier dan ook het meest gedreven in ben.  

Logo's
90%
Huisstijlen
90%
flyers
90%
creatieve wordpress website's
90%

laten we eens praten!