Meer over sophie

Oprichter

Sophie van Rijsse

Na mijn studie, aan het Nimeto, ben ik gaan werken als visual merchandiser bij C&A , daar mocht ik de etalages en de winkel stylen. Na mijn zwangerschapsverlof wilde ik liever niet te vaak van huis zijn. In 2016 heb ik een stap in geloof gezet en mijn vaste contract opgezegd om Brandstone op te zetten. Waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van heb. Ik geniet enorm van deze creatieve veelzijdige baan!

De afgelopen jaren heb ik veel verschillende ontwerpen en website’s gemaakt voor zowel starters als ervaren ondernemers, samenwerkingen waar ik erg dankbaar voor ben en onwijs veel van geleerd heb. Want eerlijk is eerlijk, niks is dankbaarder dan werken met kleine ondernemers, als er iemand kiest om met mij samen te werken doe ik een klein blij dansje ;).

Naast mijn werk ben ik getrouwd met Tomas van Rijsse en moeder van onze dochters Timea (5) en Emine (1). Ik woon in een leefgemeenschap in Rotterdam zuid waar we iets willen betekenen voor elkaar en de mensen om ons heen, zoals Jezus dat ook voor ons heeft gedaan.

Sinds 2018 werk ik samen met Sophie Dirven een prettige samenwerking en aanvulling op de diensten die brandstone levert. Dankzij deze samenwerking kunnen we grotere klussen aan en kunnen we onszelf meer specialiseren. Bekijk ook onze originele samenwerking-website sophiesophie.nl