Meer over sophie

Sophie van Rijsse

Na mijn studie, aan het Nimeto, ben ik gaan werken als visual merchandiser bij C&A , daar mocht ik de etalages en de winkel stylen. Na mijn zwangerschapsverlof wilde ik liever niet te vaak van huis zijn. Toen heb ik een stap in geloof gezet en mijn vaste contract opgezegd om Brandstone op te zetten. Een idee wat bij mij al langer speelde.

De afgelopen jaren heb ik regelmatig ontwerpen mogen maken voor vrijwilligers organisaties, de kerk en vrienden. Zo heb ik ervaring opgedaan met zowel met grafisch ontwerpen als met visual merchandising tijdens mijn werk.

Naast mijn werk ben ik getrouwd met Tomas van Rijsse en moeder van ons dochtertje Timea. Ik woon in een leefgemeenschap in Rotterdam zuid waar we iets willen betekenen voor elkaar en de mensen om ons heen, zoals Jezus dat ook voor ons heeft gedaan.

Sinds 2018 werk ik samen met Sophie Dirven een prettige samenwerking en aanvulling op de diensten die brandstone levert. Dankzij deze samenwerking kunnen we grotere klussen aan en kunnen we onszelf meer specialiseren.