Meer over brandstone

Display your identity

‘Jouw identiteit presenteren.’ Dat is in het kort waar BRANDSTONE voor staat. Bedrijven of producten in presentatie-niveau omhoog brengen, dat is mijn doel. ‘De huisstijl, de website en de etalage,’ het zijn de eerste beelden waar de klant mee te maken krijgt en de eerste indruk is heel belangrijk.

Ik vind het heel belangrijk dat het ontwerp begint bij de identiteit en de doelgroep van het product of merk. Zo voelt de klant zich aangesproken en vindt de kwaliteit waar hij naar op zoek is.

Van concept tot uitwerking

De identiteit wordt vertaald naar een concept: De kleuren, vormen en stijl. Dit concept kan in drukwerk, in digitaal werk en zelfs ruimtelijke presentatie worden doorgevoerd.

Logo, Huisstijl, Etalage, Web

Dus of je nu een startende ondernemer bent en nog geen logo of enige vorm van communicatie hebt. Of een kapperszaak en je zoekt een etaleur die een etalage maakt die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Of jouw winkel heeft wat vernieuwing nodig in communicatie maar je weet niet precies hoe. BRANDSTONE wil jouw identiteit laten zien! Samen gaan we op zoek naar een oplossing die past binnen jouw budget.