Meer over brandstone

Display your identity

‘Jouw identiteit presenteren.’ Dat is in het kort waar BRANDSTONE voor staat. Jouw bedrijf in presentatie-niveau omhoog brengen, dat is mijn doel. ‘Het logo, de huisstijl en de website,’ het zijn de eerste beelden waar jouw klant mee te maken krijgt en de eerste indruk is heel belangrijk.

Daarom vind ik het heel belangrijk dat het ontwerp begint bij de identiteit en de doelgroep van jouw product of merk. Zo voelt jouw ideale klant zich aangesproken en vindt de kwaliteit waar hij/zij naar op zoek is.

Van concept tot uitwerking

De identiteit wordt vertaald naar een concept: De kleuren, vormen en stijl. Dit concept kan in drukwerk, in digitaal werk en zelfs ruimtelijke presentatie worden doorgevoerd.

Wil jij een uniek ontwerp met advies op maat?

Dus of je nu een startende ondernemer bent en nog geen logo of enige vorm van communicatie hebt, een BV die nu ook via web zijn producten en diensten wil aanbieden in een webshop, of jouw winkel heeft wat vernieuwing nodig in communicatie maar je weet niet precies hoe. BRANDSTONE wil jouw identiteit laten zien! Samen gaan we op zoek naar een oplossing die past binnen jouw budget.